KLINIK AMAL & SURGERI SDN. BHD.

Kesihatan Anda Keutamaan Kami

Puan Ezan


Member
Joined Nov 25 2011
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

FEMALE
40 years old
Krubong
Site Memberships

KLINIK AMAL & SURGERI SDN. BHD.

Recent Activity
About Me

Salam Dr,

Saya mempunyai anak 11 bulan dan masalahnye adalah dia menghidap selsema since 45 days old till now.

Sekarang ni masalah dia hingus dah kuar kat telinga...sy dah refer dr kat GH melaka dan dia sekarang dibawah rekod ENT clinic...

Pagi ni sy bwk dia ke hosp sebab masalah yg sama berulang dan dia tidak dapat rawatan terus dr di clinic ENT pasal appt date lambat lagi dan sy disuruh membawanye ke A&E dept tuk rawatan...ini membuat sy sgt kecewa dgn sistem perubatan di GH Melaka.

Since DR pernah berkerja di dept yang sama...apa komen dr.

As advice apa yang patut sy buat.....fyi sy tak pergi pun A&E dept sebab bengang.

Thankz....

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments